
تافل ibt پس از نسخه های قبلی آن یعنی TOEFL Pbt یا paper-based و TOEFL Cbt یا Computer-based امروزه از شهرت بزرگی برخوردار است.
طبق آمارهای جهانی، این آزمون پذیرفته شدهترین، محبوبترین و مطمئنترین انتخاب متقاضیان است. آزمون TOEFL در بیش از ۱۰ هزار کالج، دانشگاه و موسسه در صد و سی کشور جهان شامل استرالیا، کانادا، انگلستان و ایالات متحده آمریکا پذیرفته میشود
تافل رقیب سخت آزمون های آیلتس و پی تی ای بوده و بهترین راه برای آمادگی در این آزمون، استفاده از تدریس خصوصی تافل است. برای شروع کلاس خصوصی تافل، ابتدا باید به تعیین سطح زبان انگلیسی زبان آموز پرداخته شود.
بخش اسپیکینگ آزمون تافل :
بخش سنجش مهارت صحبت کردن یا speaking از بقیه بخشهای آزمون تافل کوتاه تر است. معمولا صحبت کردن به زبان انگلیسی در اتاقی که از سایر شرکتکنندگان در آزمون مملو شده است میتواند بسیار استرسزا باشد.
برخی از متقاضیان نگران لهجه مطلوب آزمون گیرندگان هستند؛ خبرخوب این که لهجه آمریکن (American) یا بریتیش (British) ارجحیت بر یکدیگر نداشته و شرط مهم در استفاده به جا از کلمات مخصوص هر لهجه و روان صحبت کردن است. مثلا اگر میخواهید در مورد گواهینامه رانندگی صحبت کنید باید در لهجه آمریکایی از Driving License و در لهجه بریتانیایی از Driver’s License استفاده کنید.
زمان اختصاص داده شده به این بخش، ۲۰ دقیقه است که طی آن فرد باید عقاید و نظرات خود را در مورد ۶ سوال (دو سوال عمومی در مورد زندگی و علایق متقاضی، چهار سوال تخصصی و مباحثهای) که از او پرسیده میشود، بیان کند. در این مرحله نه تنها توانایی صحبت کردن متقاضی، بلکه مهارت خواندن، گوش کردن و درک صحبتهای بیان شده توسط انگلیسیزبانان بومی، تلفظ صحیح کلمات، استفاده درست از گرامر و مدیریت هوشمندانه زمان مورد بررسی قرار میگیرد.
برای کسب نتیجه بهتر از این بخش باید به خوبی یادداشتبرداری کرده، آرامش داشته و متمرکز باشید. در این بخش اگر امتیاز شما بین صفر تا ۹ باشد ضعیف، بین ۱۰ تا ۱۷ دانش محدود، ۱۸ تا ۲۵ متوسط و بین ۱۹ تا ۳۰ عالی در نظر گرفته میشوید.
برای تقویت مهارت اسپیکینگ تافل علاوه بر کلاس های تدریس تافل می توانید در دوره های تدریس خصوصی مکالمه نیز شرکت کنید که تاثیر بسزایی در تقویت مهارت speaking شما خواهد گذاشت.

روشهای تقویت نمره اسپیکینگ تافل
1- روانی کلام
از معیار های اصلی نمره دهی در بخش اسپیکینگ آزمون تافل ،fluency یا روانی کلام است که طبیعتا برای بهبود این مهارت نیاز به تمرین مستمر می باشد. توصیه می شود داوطلبین تعداد تسک های زیادی از سوال یک اسپیکینگ انجام داده و برای هر کدام در ابتدای آمادگی برای آزمون 2-3 بار صدای خود را ضبط کنند.
2- بهبود گرامر
طبیعتا اشتباهات گرامری منجر به پایین آمدن نمره در بخش اسپیکینگ می شود. از این رو داشتن دانش گرامر و البته مهم تر از آن تسلط بر استفاده صحیح ساختارهای گرامری اهمیت خاصی دارد. کتب ذیل، منابع مفیدی در زمینه تقویت و تثبیت دانش گرامر می باشند.
3- تمرین لیسنینگ
برای اطلاع از تمارین و منابع مورد نیاز برای تقویت قسمت لیسنینگ تسک های 2، 3 و 4 به مقاله تقویت مهارت لیسنینگ رجوع نمایید. طبیعتا برای تسلط به سوالات دو، سه و چهار اسپیکینگ نیاز دارید با TPO کار کنید.
4- تمرین بسط دادن موضوعات
از تمارین مهم برای موفقیت در پاسخ دهی به سوال یک اسپیکینگ، تمرین ایده پردازی و بسط دادن موضوع می باشد. ایده پردازی و بسط دادن موضوع جدا از سطح زبانی اند و به عنوان تمرینی جداگانه برای اسپیکینگ (و رایتینگ) باید انجام شوند.
5- آشنایی کامل با سوالات بخش اسپیکینگ و نحوه پاسخ دهی به آن ها
برای آشنایی با سوالات بخش اسپیکینگ و نحوه پاسخ دهی به آن ها از منابع معتبر و مفید استفاده کنید.
6- خونسرد باشید.
در کمال آرامش باشد و به موضوعاتی که باعث می شوند تمرکزتان بهم بریزد توجه نکنید.
دوره تدریس خصوصی اسپیکینگ تافل در mypte
در این دوره به تفکیک روی تک تک سوالات ۱ تا ۶ اسپیکینگ و روش پاسخگویی به آنها زمان صرف میشود. تکنیکی که بنده تدریس میکنم، تکنیکی ساده برای گرفتن نمره ۲۴ تا ۲۷ در اسپیکینگ است. اما با توجه به شرایط سخت آزمون در این قسمت و مشکلاتی که معمولا داوطلبان با آن مواجه میشوند، حداقل نمره ۲۲ برای اسپیکینگ در نظر گرفته میشود تا بتوان در نهایت در تافل ۱۰۰ گرفت.
منبع : mypte